Новини


01.11.2016 година - нов колега в офиса.

Александър е завършил бакалавърска степен в УНСС - град София и в момента учи за магистър. Той ще работи в екип Ажур.

0 Comments

19.01.2016 година - съвместен семинар с "Омегасофт" ООД - град София, проведен в конферентната зала на х-л "Хемус".

Съвместен семинар на "ОмегаСофт" ООД и "Варианти" ООД, който се проведе на 19.01.2015 г. в конферентната зала на хотел "Хемус"

Съвместен семинар на Бонев Софт Одитинг ООД и Варианти ООД, който се проведе на 4 декември 2014 година в конферентната зала на хотелски комплекс "Чайка".

0 Comments

Нова колежка!

От 01-ви Ноември имаме нова колежка. Казва се Десислава. Тя е новото попълнение в отбора на Ажур-а. Завършила е икономика в гр.Свищов. Работила е в община Борован и ще бъде консултант в бюджетния сектор. Да ѝ пожелаем много успех!


0 Comments

Ден на отворените врати

"Варианти" ООД получи сертификат "Коректна фирма"

Сертификатът се присъжда на организации, които се отличават с безупречна репутация сред своите клиенти и контрагенти. Оценката се прави чрез "Коефициент на мнения". Това е цифрена съвкупност, която образува количеството негативни мнения по адреса на дадено предприятие, публикувани от клиенти в Интернет пространството. Това могат да бъдат изрази, определящи неговата недостоверност, както и други качества, поради които дадена фирма не е за препоръчване. Проучването се прави от независима агенция, която специализира в изследването на клиентските нагласи.

 

 

 

 

 

 

25 години Варианти